Website onderhoudDeze week hebben Rinus (webmaster) en ik wat onderhoud gepleegd aan de website. Met name de content van de site is geordend en er zijn wat update werkzaamheden verricht.
Wat houdt dat voor u als gebruiker van de site of luisteraar van de uitzendingen in?

  • Op de voorpagina van de site worden alleen nog de laatste drie uitzendingen gepubliceerd. De overige uitzendingen kunt u terugvinden onder het menu "Muziekprogramma". Onder dit menu worden de laatste 
    10 uitzendingen gepubliceerd.
  • Onder het menu "Muziekprogramma" vindt u ook de specials. Deze specials zijn weer geactiveerd. U treft specials aan van Ernst Mosch, Ernst Hutter en Jaromir Vejvoda. Deze zijn ook als podcast te downloaden via i-tunes.
    Daarnaast vindt u onder dit menu een aparte rubriek "Kerstspecials". Alle Kerstspecials vanaf 2007 zijn weer geactiveerd.
  • De agenda op de site is verwijderd. Er is op de voorpagina wel een link toegevoegd naar de site www.polkafest.nl. Daarop worden alle aangemelde muziekevenementen gepubliceerd die kapellen daarop hebben geregistreerd. Deze site vormt voor Zlata Muzika voortaan de database voor vermeldingen in de agenda van de uitzendingen. De link vindt u ook weer terug onder het menu "Weblinks".
  • Het menu "Weblinks" bevat nog maar twee verwijzingen naar websites: polkafest en blaaskapellen.be.

Veel plezier bij het verdere surfen op de site en bij het beluisteren van de uitzendingen.

@ntoon Brenders
Samensteller en presenator "Zlata Muzika"


Copyright © 2018. Zlata-Muzika. Alle rechten voorbehouden