Hutter special Special Ernst Hutter

Ernst Hutter heeft zich ten doel gesteld de Egerländermuziek, zoals die door Ernst Mosch met zijn orkest werd gespeeld, voor te zetten. Daar slaagt hij op uitstekende wijze in. Luister maar eens in deze special.Klik hier om de uitzending te openen in een externe speler.


ernst mosch musikproben2Op 15 mei 1999 overleed de koning van de blaasmuziek: Ernst Mosch. Zijn muziek leeft bij de liefhebbers nog altijd voort. In mei 2009 besteedde Zlata Muzika in een tweedelige special aandacht aan Ernst Mosch en "zijn" Egerländermuziek.


Klik hier om de uitzending te openen in een externe speler.


mosch barbera bummerlOp 15 mei 1999 overleed de koning van de blaasmuziek: Ernst Mosch. Zijn muziek leeft bij de liefhebbers nog altijd voort. In mei 2009 besteedde Zlata Muzika in een tweedelige special aandacht aan Ernst Mosch en "zijn" Egerländermuziek.


Klik hier om de uitzending te openen in een externe speler. 


Vejvoda specialSkoda Lasky; dat is de Tsjechische titel van een muziekstuk van Jaromir Vejvoda dat wereldbroemd is geworden. Bij ons is het meer bekend met de titel Rosamunde.
Vejvoda heeft ontzettend veel mooie muziek geschreven. Denk aan de Amselpolka (Černý kos), in deinen Armen (Zbraslavská). In deze special hoort u nog veel meer bekende nummers.Klik hier om de uitzending te openen in een externe speler. Copyright © 2018. Zlata-Muzika. Alle rechten voorbehouden